搞什麼飛機?

[ 2007-03-21/西瓜公主/▣ 瘋狂大叫 ◈﹏/围观:2487/评论:2 ]

我要瘋掉!! 小豬豬不知道 居然兩天通宵不睡!!

摸摸額頭又沒有發燒 他昨天一天也沒有拉肚子了 應該肚子也不痛了..

但是 為什麼還是不睡覺呢? 他白天都巳經睡得很少了

再這樣下去他真成神了 都不用睡覺的 5555~~

希望他只是過度興奮而睡不著 希望他不是因為不舒服啦~~

回應一下某個傻瓜的blog...

" [emot]redface[/emot] 我也喜歡和你在一齊 感覺好舒服

是呀 我們的性格愛好真的很不同 我也不明白為什麼就喜歡和你在一齊

[emot]shy[/emot] 和其它人一齊的感覺是不同的哦~~

[emot]cry[/emot] 能不能撒撒嬌呀? 小豬豬不肯睡覺 我好想睡覺呀.....

[emot]cry[/emot][emot]cry[/emot][emot]cry[/emot][emot]cry[/emot] 他不睡覺我就抱著他寫寫日記了

[emot]cry[/emot][emot]cry[/emot][emot]cry[/emot] 我想同你去唱K 雖然我唔識唱新歌

[emot]cry[/emot][emot]cry[/emot][emot]cry[/emot] 我要食煙煙飲可樂

[emot]cry[/emot][emot]cry[/emot][emot]cry[/emot][emot]cry[/emot] 我超級想訓覺!!!

其實呢 有些話本來我在2月5日就要跟你說 還打算寫封信呢

不過忙住照顧小寶寶 又要忙住帶佢爸爸到處去.. 所以 封信冇寫到

趁現在要看住寶寶 我就係呢度打啦

點講呢... 見到你同阿威終於結婚啦 我好替你們高興呢

結婚是一件很幸福的事情哦 看見自己的好朋友結婚 我好開心呀

從97年認識你到現在 原來巳經快10年了....

前一段時間我們才說七年之癢 為什麼這麼快到10了?

七年之癢那一年 我們是不是一齊去了海洋公園說慶祝七年呀?

時間過得真快..... 10年了..

97年認識你 然後和你一齊認識<四大天王>

然後看著你和四大天王之一的他走在一齊

(對了 突然想起來... 我是你們的紅娘 你們還沒給我紅包哦 [emot]envy[/emot])

看著你們鬥嘴 看著你經常香港廣州兩邊走 看著你對他的愛

我真的好希望你們開花結果..

所以 2月5日那天很替你們開心 所以要跑去你那圍桌子找你說話..

[emot]biggrin[/emot] 嘻! 好好珍惜 一定要幸福下去哦~!!

要是他欺負你我叫小寶寶咬他屁屁 哈哈!!

[emot]unhappy[/emot] 小寶寶好可憐.. 臉蛋紅了一堆 而且發燙....

兩個幾月既小人仔真係可憐哦...

救命 點解我一時白話一時又唔系.. 唔理啦...

快七點啦 我要去睡覺覺啦 小豬豬巳經睡了

喂! 你不開心啦? hug hug!! be happy!~! 經常小小事就不開心 我唔准呀! 乖!

[emot]envy[/emot] 等你星期六來玩啦... 不過唔食得煙煙呀.... 唔制! [emot]madcry[/emot]

[emot]confused[/emot] 我突然想起呀 你要和小寶寶合照哦!~ 尋日都唔記得左呢!

都唔知幾時先可以帶小寶寶去唱K 期待呀.....

[emot]shutup[/emot] 佢仲未識講野 唔知到時佢講野會系點呢?

我要飲水水 我要食mum mum... 媽媽帶我去買糖糖食...

哈哈~~ 一定都系講疊字!"

评论

  *用户名
  *邮箱
  点击刷新验证码